Mājas lapa: http://www.itblog.lv

Gatis.mix.lv ir mans ikdienas mix - ja ir ko pateikt, tad pateikšu to šeit! P.S. - pievienojies mana profila RSS lasītāju pulciņam!
Žurnāli, kurus lasu es:

Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SPPA reklāmas un sabiedrisko attiecību fakultāte grimst, kā Titāniks
Publicēts 16. janvārī, 2008.
SPPA jeb Starptautiskās un Praktiskās Psiholoģijas augstskolas reklāmas un sabiedrisko attiecībufakultāte drīzumā varētu pārstāt eksistēt.

Jāsaka gan, ka officiāli par to izziņots nav (vai vismaz neesmu to piefiksējis), taču šo faktu man ir apstiprinājuši vairāki šīs augstskolas studenti un pašas augstskolas mājas lapā ir atrodams aizdomīgs ziņojums par sapulci, kurā tiks lemts par fakultātes tālāko attīstību... Sakarā ar šīs augstskolas despotisko vadību, daudzi šīs fakultātes pasniedzēji, neapmierināti ar augstskolas uzstādītajiem noteikumiem, dodas labākas darba vietas meklējumos, kā rezultātā augstskolā trūkst pasniedzēju, nenotiek lekcijas, studenti ir neapmierināti.

Kā noprotu tad šī afēra noslēgsies ar to, ka visi vai vismaz daļa studentu, kuri ir nolēmusi turpināt studijas šajā nozarē, pāries uz RSEBAA jeb Rīgas Starptautiskās Ekonomikas un Biznesa Attīstības Augstskola, kura noreaģējot uz šiem SPPA notikumiem ir izveidojusi savu reklāmas un sabiedrisko attiecību fakultāti (tā gan sākotnēji darbosies bez akreditācijas, taču nešaubos, ka ne ilgi).

Vairāk par SPPA lasiet šeit (pievērsiet uzmanību komentāriem):
http://bubulis.wordpress.com/2007/06/25/latvijas-augstskolas-sppa/

Komentāri (3)
Atoms: arī Datordizaina un Interjera dizaina fakultātes vēlas klapēt ciet... neskatoties uz to ka tiek maksāta milzu nauda... Īpašnieks šīs fakultātes bija domājis krievu valodas audzēķņiem, bet šobrīd vairāk ir latviešu valodas audzēķņu, kā arī skola primāri domāta tulkiem.
16/01/2008 12:22
Mfz: Cik patiesībā es biju gudrs, ka ievācu informāciju par augstskolām. Vispār prieks un laime, ka mācos BSA.
28/01/2008 11:58
studente: Tiem, kas vēl šaubās par to, kāds murgs notiek SPPA, iesaku izlasīt delfu rakstu "SPPA studente- par aiziešanu no augstskolas". Es pati (diemžēl) tur vēl studēju un varu teikt, ka visi augstskolai veltītie sliktie vārdi ne tikai NAV safabricējums, bet vēl ne simto daļu neatspoguļo no tā, kas tur notiek. Vairākās fakultātēs pret studentiem tiek vērsts nekas cits kā morālā vardarbība, studentiem tiek draudēts un viņi tiek apvainoti. Ja studenti iebilst pret to, ka viņiem trūkst kredītpunkti, tiek draudēts, lai viņi neceļ troksni un nevienam nestāsta, kas notiek augstskolā, citādi viņus iegāzīs kursa un bakalaura darbu aizstāvēšanā un izmetīs no augstskolas. Studentiem netiek nodrošināti vajadzīgie priekšmeti, tā vietā saliekot kaut kādus mistiskus priekšmetus, kas vispār nav domāti attiecīgajai fakultātei. Jebkādi protesti tiek apspiesti jau saknē ar draudiem, studenti ir iebiedēti. Pret studentiem izturas kā pret suņiem, augstskolas vadība pilnīgi atklāti studentu klātbūtnē (!!) runā par to, cik viņi esot stulbi.
Nekādi materiāli studentiem netiek nodrošināti, viss jāpērk vai jākopē par pašu līdzekļiem, lai gan studiju maksa ir tikpat liela, kā augstskolās, kur dod visus materiālus, kādi 20 Ls mēnesī aiziet papildus vismaz. Visā augstskolā ir viens (!) projektors. Visi normālie pasniedzēji jau no augstskolas pārsvarā ir aizgājuši, jo augstskolas īpašnieks Mihailovs uzstāda viņiem neadekvātas prasības- piemēram, katrā lekcijā filmēt studentus. Visi projekti augstskolā ir visās fakultātēs jātaisa kā augstskolas pašreklāma, citu tēmu vienkārši tur nav.
Kāds teiks, ka vienkāršākais ir nomainīt augstskolu. Diemžēl arī tas šai gadījumā nav vienkārši. Pirmkārt, skola ir izdomājusi, ka par akadēmiskajām izziņām studentiem jāmaksā 40 Ls. Turklāt studentiem, kas vēlētos augstskolu pamest janvāra beigās (pēc sesijas beigām), obligāti ir jāsamaksā mācību maksa par 2. semestri, citādi viņi netiek pielaisti pie sesijas. Būtībā ir vienalga, ka studenti lekcijas neapmeklēs un no augstskolas aizies, mācību maksa jāmaksā vienalga, citādi nepielaiž pie sesijas => nevar dabūt pilnīgu akadēmisko izziņu. No skolas tikt ārā diemžēl ir daudz- daudz grūtāk, nekā tikt tur iekšā. Es aicinu ikvienu klausīt veselajam saprātam un NENĀKT mācīties uz šo augstskolu!
23/10/2008 13:01
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: